Féltékenységi rohamában támadt az asszonyra

Levágta és megette a felesége alsó ajkát a sebész

Kitört a féltékenység egy 52 éves sebészen a nála jóval fiatalabb felesége miatt és azt akarta, hogy soha ne csókolhasson meg többé senkit, ezért álmában levágta az asszony alsó ajkát.

2012.11.26 17:29ma.hu

Biztos akart lenni benne az 52 éves Yusuf Astrom, hogy nála 20 évvel fiatalabb felesége még véletlenül sem fog soha mást megcsókolni, ezért egy féltékenységi rohamában egy szikével támadt az épp alvó nőre, levágta az alsó ajkát és megette azt, hogy később se varrhassák vissza. "Én négy évet fogok kapni, de te életfogytiglanra leszel ítélve!" - kiáltotta neki a borzalmas tette közben.

Csakhogy a bíróság négy helyett most öt évre ítélte el, ami a sebészként dolgozó férj szerint méltatlan, nem beszélve a csaknem 10 ezer eurós büntetésről, ezért fellebbezést nyújtott be az ügyészségre. A vád eközben szintén fellebbezett a döntés ellen, ők 8 évet szerettek volna kiszabatni az egyébként nagy tekintélyű, stockholmi Karolinska Intézetben dolgozó ráksebész professzorra.

Az asszony állapotáról nincs további információ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.