A hétéves kislány egy krokodil áldozata lett

Krokodil falt fel egy kislányt

Vélhetően krokodil áldozata lett egy hétéves kislány Ausztráliában. A rendőrség kilőtte az állatot, amelynek gyomrában arra utaló nyomokat találtak, hogy a hüllő felfalta a gyereket.

2012.11.17 08:40MTI

"Megvizsgáljuk a gyomortartalmat, hogy megállapítsuk, emberi maradványokról van-e szó, és ha igen, akkor kinek a testrészeiről" - közölte az Északi terület szövetségi államának rendőrsége. A hétéves kislány pénteken egy felnőtt felügyeletével indult úszni barátaival. A gyerekek a Darwintól mintegy négyszáz kilométerre keletre lévő Gumarrimbang egyik tavában mártóztak meg. A háromméteres krokodil a semmiből tűnt fel, először a felnőttre támadt, majd magával rántotta a víz alá a lányt, aki már nem bukkant föl.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.