Válságkongresszust tartottak az ufológusok

Az UFO-knak befellegzett, nincs odaát igazság?

Az utóbbi évek erőteljesen lecsökkent UFO-észlelései és az érdeklődés lanyhulása arra a felismerésre vezették a kutatókat, hogy talán az idegenek nem is léteznek.

2012.11.05 09:29ma.hu

Évtizedek óta kutatták vizslató szemmel az UFO-rajongók az eget és a különféle beszámolókat, hátha végre találnak valami bizonyítékot arra, hogy léteznek a Földön kívül is értelmes lények, ám hiába minden erőfeszítés, a repülő csészealjakról, furcsa lényekről és megmagyarázhatatlan éjszakai jelenségekről szóló beszámolókról nem sikerült egzakt bizonyítékot felmutatni. Ráadásul a '80-as és '90-es években dúló ufóláz lecsengése, mi több: szinte teljes eltűnése alapján az ufológusok most arra jutottak: lehet, hogy nincs is igazság odaát?

A témában érdekelt csoportok - melyek száma ugyancsak lecsökkent - erre a hétre tervezik a következő UFO-kongresszust, ám ennek a témái ezúttal nem a földönkívüliek létezését alátámasztó bizonyítékok vagy a legújabb kutatási eredmények, sokkal inkább arra szeretnének választ kapni, hogy az egész mizéria a múlté lett-e, és hogy hogyan kezeljék a kialakult "válsághelyzetet".

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.