Nagyot koppan, azután elhallgat...

Rossz ötlet volt: befagyott medencébe akart ugrani

Toronyugrást végrehajtani egy befagyott medence fölött - nos, nem a legjobb ötlet, ami valaha is eszébe jutott valakinek, de egy amatőr kaszkadőr azt hitte, megfelelő lendülettel át tudja törni a jeget.

2012.10.19 15:29ma.hu

Nem sok szó van arra az extrém cselekedetre, amit egy német fiatalember hajtott végre igen vakmerően, ámde a realitásoktól messze elrugaszkodva. A jelenet, amelyet a legnagyobb videómegosztón már közel 9 millióan néztek meg - nem számítva a másodközléseket! -, egy privát ház mögötti kerti medencénél játszódott le, ahol az úszónadrágos fiatalember úgy döntött, egy jól irányzott ugrással áttöri a medence tetején képződött vastag jégréteget.

Fotó: YouTube


Amikor a kamera mögött álló barátja felhívja a figyelmét, hogy a medence teljes egészében be van fagyva, arra célozva ezzel, hogy vélhetően vastag jégtakaró lepi a víz tetejét, a fiatalember közli, hogy majd a közepére ugrik, ott át tudja törni, majd nem kifejezetten kondigépeken edződött testét kezdi mutogatni és közben sűrű káromkodásokkal bátorítja saját magát.

Aztán felpattan, tesz 2-3 futólépést a pallón, nagyot lendül és... hatalmasat koppan a kőkemény jégen, társai nem kis derültségére. "Nem tudom abbahagyni, hogy nézzem!" - írja az egyik kommentelő a videó láttán, egy másik pedig beismeri, hogy minél többször nézi vissza, annál jobban nevet rajta.

Szerencsére a fiatalember láthatóan nem szenvedett komolyabb sérülést és nem tört el semmije, ám nincs kétségünk afelől, hogy milyen színben pompázhat most a hátsó fertálya...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.