Nem kisgyerekeknek való szórakozás!

18+ képek - Önfeledten és meztelenül játszadozik a játszótéren

A játszótérről alapvetően azt gondolnánk, hogy kisgyerekeknek való, most mégis jobb lesz távol tartani őket onnan, mert egy felnőtt néni egészen másfajta játékot játszik.

Játszótéren játszadozik, meztelenül képgaléria

2012.10.12 19:29ma.hu

Mekkora szerencse, hogy már javában benne vagyunk az őszben és ilyenkor minden kiskorú az iskolában vagy az óvodában üldögél! Máskülönben olyat látnának, ami nem az ő szemüknek való, legalábbis még pár évig.

Arra persze nem sikerült rájönnünk, hogy a hűvös ősz ellenére hogyan tud Yasmin Assis ilyen fesztelenül meztelenül üldögélni, biztosan nagyon fázhat, főleg azokon a hideg fahintákon meg a csúszdán.

Nem is csoda, ha úgy dönt, inkább megnézi a lovakat, bár ott se vitte túlzásba az öltözködést, de legalább némi meleget kap a nemes állatok mellett. Azért közben reméljük, más is melegíti őt, nemcsak a lovak!

Fotó: Bellada Semana (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.