Nem sokat teketóriázott, csak vetkőzött

18+ képek - Egy szempillantás alatt lerepült a ruha

Nem vett magára túl sok ruhadarabot Sheila, de még attól a kettőtől is villámgyorsan szabadult meg, amit vélhetően hosszas töprengés után magára kapott.

Villámtempóban szabadul a ruhájától képgaléria

2012.10.11 19:29ma.hu
Fotó: Breathtakers (A galériához KATT a képre!)

Ki ne ismerné azt a szituációt, amikor valahová indulván Nőnk azt mondja: "szívem, csak öt perc és kész vagyok!" Főleg, ha ehhez még azt is hozzáteszi, hogy ezért felesleges félóránként megsürgetnünk.

De akárhogy is nézzük, mégiscsak jól van kitalálva, hogy inkább az öltözködéssel pepecsel annyit, nem pedig a vetkőzéssel. Milyen rossz lenne fordítva, nemde?

Azt persze nem tudjuk, hogy Sheila mennyi időt fordított a fehér tanga és a lila kötött ruha kiválasztására, az viszont biztos, hogy lefelé sokkal gyorsabban repültek a ruhadarabok. Ezt sokkal könnyebb volt kivárni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.