A maci sem pótolja a férfit neki

18+ képek - Feltüzelt szépség keresi belevaló párját

A nők többsége szereti a plüssmackókat, főleg ha épp a férfimentes korszakukat élik. De van az a pont, amikor már nem érik be a szőrös pótlékkal, igazi férfire van szükségük!

Hiába meztelen, csak egy plüssmacit fogott képgaléria

2012.10.10 19:29ma.hu

Hiába van ott a méretes plüssmaci, Ksenya szemmel láthatóan mégsem találja a helyét. Hol ide teszi magát, hol ott terpeszt nagyot, de se a maci nem kel életre, se máshonnan nem terem ott neki egy igazi férfi, aki segítene levezetni a felesleges energiáit.

Így hát nem marad más, mint a céltalan nyűglődés, hacsak valaki meg nem szánja. Nehéz elhinni, hogy egyetlen önként vállalkozó sem akad a környéken!

Fotó: Babes&Girls (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.