Hiába takargatná magát a hálóval

18+ képek - Meztelen sellőt fogtak a halászok

Reméljük, Poszeidón nem fog feldühödni, hogy egyik leggyönyörűbb lányát - van neki egyáltalán csúnya?! - kifogták a halászok, mi mindenképp örülünk az ilyen zsákmányoknak!

A háló sem takarja a tengeri sellő bájait képgaléria

2012.08.30 19:29ma.hu

Most már valaki igazán elárulhatná, melyik az a tengerpart, ahol a halászok mindig ilyen jó fogásra akadnak, vagy ahol a halászok horgára mindig ilyen jó fogás akad. Mert ezek a horgászok elég gonosz teremtések, és mindig megtartják maguknak a gazdag lelőhely titkát, csak a zsákmánnyal dicsekszenek el az arra hivatott oldalakon.

Ezennel ünnepélyesen megfogadjuk: ha a Balatonban hasonló sellőkre bukkanunk és nem menekülnek el, amikor le szeretnénk fényképezni, akkor feltétlenül megosztjuk önökkel. Addig meg maradnak a nagyhalászok dicsőségtablói, de ezt se panaszképp mondjuk, csak hát az a hely, azt tudnánk meg egyszer...

Fotó: WildAmaginations (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.