Vizespólózás után jöhet a vetkőzés

18+ képek - Hosszú csővel teszi boldoggá magát

Bármennyire nehéz is a viharok közepette elhinni, vannak a világnak olyan részei, ahol most is épp dúl a kánikula. Mit tehet ilyenkor egy felhevült nő, minthogy lelocsolja magát, míg teljesen át nem nedvesedik mindene?

Locsolócsővel hűti le magát Holly képgaléria

2012.08.27 19:29ma.hu
Fotó: Pinup Files (A galériához KATT a képre!)

Azt mondják, a múlt héten volt a nyár utolsó igazi nagy támadása, de egyrészt van, ahol még javában tart, másrészt meg ki tudja, hátha mégis visszajön, meg nyár lesz jövőre is, úgyhogy sosem árt, ha tudjuk, mit csináljunk igazi nagy melegben.

Női olvasóinknak javasoljuk, hogy utánozzák Holly "lépésről lépésre" tanfolyamát, férfi olvasóinknak pedig mindenképp érdemes tanulmányozni, mi mindenre jó a kerti tömlő - a pázsit locsolásán kívül persze.

Szóval első lépésben a slagot a két mell közé kell irányítani és élvezni, ahogy a víz megtölti a középen húzódó völgyet, aztán hogy még jobban érje a hűsítő friss víz a kebleket, a trikót akár le is lehet venni. Sőt: egyenesen kötelező!

Aztán ha már kellőképp átnedvesedett mindenhol, jöhet az egyéb jellegű felfrissülés, némi mozgással kombinálva, de azt már nem mutatjuk meg képekben, még a 18-as karika is kevés lenne hozzá...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.