Szép gépállatot kapott a combjai közé

18+ képek - Van ám itt lökhárító, meg a motor is jól áll a lába közt

Egy, kettő, három, négy - akárhogy számoljuk, legalább ennyi lökhárítót kaptak lencsevégre, de ha a melleket és a popsi két felét is külön-külön számoljuk, máris hatra nőtt a leltár.

Jó lökhárítói vannak - és nemcsak a motornak! képgaléria

2012.08.26 18:59ma.hu

Minden egy helyen, amire egy vagány, belevaló férfi csak vágyhat: egy gyönyörűséges gépállat, mellette pedig egy még gyönyörűségesebb asszonynép, nevezetesen Kayden Kross. Hirtelen nem is tudni, melyik lökhárítót nézzük és melyiket kezdjük el fényezni.

Vasárnap este lévén, tekintettel a hétfői munkanapra azt javasoljuk, a motort most már tegyék pihenőbe a garázsba egészen a jövő hétvégéig, és inkább Kaydennel - vagy egy kézzelfoghatóbb, valóságosabb szépséggel - töltsék az estét.

Előtte azért érdemes Kaydent is végignézni, sőt!

Fotó: Babes (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.