Vízbe fojtották a menyasszonyt

VIDEÓ: Rossz véget ért a fajok közti erotika - nőül kellett vennie a tehenet

Balin nagyon oda kell figyelni arra, kivel bújik össze az ember, hiszen nem mindegy, kit kell később oltár elé vezetni.

2012.08.13 07:29Konrád - ma.hu

A 18 éves Ngurah Alit rajtakapták, miközben egy tehénnel létesített szexuális kapcsolatot Bali szigetén. A fiú elmondása szerint a tehenet, mint gyönyörű nőt látta, aki dicsérően bőgött feléje. A falu vezetését nem hatotta meg ez az anderseni mese, és a falu megtisztításának érdekében különös verdiktet hoztak.

A fiúnak feleségül kellett vennie a rendkívül ledér Bimbót, méghozzá több száz falusi szeme láttára. A nem várt esküvő nagy nyomás alá helyezte a tinédzsert, aki végül a ceremónia közben elájult. A násznép végül úgy döntött, hogy az ifjú arát vízbe fojtják.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.