"Ellopták a mosolyom a kóklerek!"

Beperelte a fogorvost: "a lányom sírógörcsöt kap, ha rámnéz"

3,5 millió forintnyi összeget követel egy engedéllyel nem rendelkező fogorvostól és a klinikától, miután nemcsak fogait rontották el teljesen, de azóta egy éves gyermeke is retteg tőle.

2012.07.06 13:29ma.hu

Több mint 400 ezer forintnak megfelelő jüanjába került egy kínai nőnek, hogy egy fogászati klinikán megcsináltassa a fogait: 12 koronát helyeztek fel a rossz fogaira, az eredmény azonban rosszabb lett, mint amilyen a kezelés kezdetén. A 33 éves Xu Feng a Kína középső részén található Chongqing város klinikájáról távozva nem sokkal később - az érzéstelenítő hatásának csökkenésével - olyan fájdalmat érzett, amilyet azelőtt még soha, a szája és az ínye pedig el volt fertőződve és tele volt tályogokkal.

Mint kiderült, a klinikának nem volt engedélye a működéshez, a betegnek pedig a jó fogait is teljesen lecsiszolták, annyira, hogy csak apró csonkok maradtak a helyükön, és az idegek is szabaddá váltak, kitéve az összes fizikai hatásnak, ami csak érhet egy fogat. A nőt azonban nem ez aggasztja a legjobban, hisz mint mondja, "igazi" orvosok már elkezdték kezelni a fertőzések okozta gyulladásokat és a fájdalom is múlófélben van.

"De úgy nézek ki, mint egy szörnyeteg! Van egy egyéves kislányom, aki nem mer közel jönni hozzám, ha pedig kinyitom a számat, sikítani és sírni kezd, és abba sem hagyja, míg be nem csukom. Azok az emberek ellopták a mosolyom!" - panaszolja Xu. Most a férje, Zhang Lu ügyvédei tárgyalnak a kártérítés összegéről a hamis klinika tulajdonosaival, az asszony 3,5 millió forintnyi pénzt követel.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.