Melleivel és egy késsel tartotta sakkban az eladót

Videó - Bögyös bandita rabolta ki a benzinkutat

Szabadlábon védekezhet az ausztrál sajtó által csak "bögyös bandita" néven emlegetett benzinkútrabló, aki nem véletlenül kapta az igen beszédes becenevet.

2012.07.04 07:29ma.hu

A biztonsági kamerák felvétele alapján nem volt nehéz azonosítani a benzinkút rablóját, de nemcsak azért, mert az arcát nem takarta el, hanem nyaktól lefelé is igen árulkodó és figyelemfelkeltő idomokkal hívta fel magára a figyelmet egy ausztráliai töltőállomáshoz betérő nő. A helyi sajtó nem véletlenül nevezte el azonnal "bögyös banditának", aki hétfőn valamivel éjfél után rohant be a shopba és egy késsel hadonászva követelte az eladótól a kasszában lévő készpénzt.

A rendőrség tájékoztatása szerint összesen 350 ausztrál dollárt (kevesebb, mint 80 ezer forint) zsákmányolt, a bírósági eljárást azonban megindították. A nő egyelőre szabadon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.