Agyonnyomta a nehéz kő az idős embert

A feleség bosszúja? A sírkő ölte meg az özvegyet

Valósággal agyonnyomta azt a 76 éves idős férfit a rádőlő sírkő, aki felesége sírján szeretett volna egy gyertyát gyújtani.

2012.06.22 15:29ma.hu

Két látogatónak tűnt fel a földön heverő sírkő és az alóla kilógó mozdulatlan test, ők értesítették a temető gondnokságát a temesvári temetőben. Utóbb kiderült, az áldozat a 76 éves Octavian Barsan, aki a halottkém szerint azonnal szörnyethalt, amikor a több mázsás kőlap ráborult. A férfi épp a feleségét akarta meglátogatni és egy gyertyát gyújtani az emlékére, meg friss virágot vinni a sírra, amikor a tragédia bekövetkezett.

Bár a rendőrség balesetként kezeli az esetet, azért a biztonság kedvéért igazságügyi boncolásra is sor kerül a napokban - adta hírül az austriantimes.at osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.