Kis híján belehalt az éhezésbe

Elhűlt levest kritizált, egy hónapos koplalást nyert

Hajszál híján belehalt a felesége főztjének kritizálásába egy férfi, a lábát pedig így is valószínűleg amputálni kell, de nem az asszony támadt rá brutálisan: a bajt ő maga okozta.

2012.05.09 11:29ma.hu

"Utoljára kritizáltam a feleségem főztjét!" - ismerte be az a 69 éves orosz férfi, akire félholt állapotban találtak rá egy mezőn az arra járó földművesek: akkor már egy teljes hónapja csak bogyókon és félig rothadt szénán élt, az orosz fagyok ellen pedig semmi nem védte, egyszerű otthoni ruhában viharzott el a házából.

A kis híján tragédiával végződő eset egy elhűlt levessel kezdődött, amit a férfi felesége tett az asztalra, de ezen az idős ember annyira felhúzta magát, hogy dühében kirohant az otthonából és meg sem állt, míg le nem csillapodott. Akkor aztán rémülten állapította meg, hogy a több órás esztelen rohanás után fogalma sincs, merre van. "Csak mentem és mentem órákon át, míg végül már fogalmam sem volt, hol vagyok és nem találtam a visszautat" - mondta.

Mindössze annyit lehet tudni, hogy valahol az Altaj hegység vidékén bóklászott, amikor pedig már elviselhetetlenül kínozta az éhség, bogyókkal és falevelekkel próbálta csillapítani a gyomrát mardosó érzést. Ez azonban elégtelennek bizonyult, pár hét után annyira legyengült, hogy egy mezőn összeesett. Félájult állapotában még elvonszolta magát egy szénakazalhoz, a következő napokban a száraz és félig rothadásnak indult szénát ette kínjában.

Ott találták meg a földművesek, most kórházban próbál erőre kapni, de az orvosok szerint kétséges, hogy a lábai megmaradnak-e, azok ugyanis az éjszakai fagyok miatt végzetes állapotba kerültek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.