Csipetnyi popsi és formás mellek díszcsomagolásban

Szőke, kékszemű, falatnyi fekete csipkében

A vérbeli hollywoodi álom testesül meg Brooke Long személyében, korunk tökéletes nőideálja: szőke, égkék szemekkel, formás alakkal és láthatóan az önbizalma is a helyén van. Nem is ok nélkül.

2012.03.26 19:29ma.hu

Azt mondják, hogy a kék szemű nők tekintete rideg, számító. Most viszont kénytelenek vagyunk megcáfolni ezt és bizonyítékaink is vannak rá, mégpedig Brooke Long személyében. Nála kékebb szeme már talán nincs is senkinek, mégis olyan forróságot kelt egyetlen nézésével, hogy az becsületére válna bármelyik barna szemű társának is!

Ami igazán meglepő, az az, hogy ehhez még csak nagyon nekivetkőznie sem kell. Sőt, esetében a kevesebb kifejezetten sok lenne, végeredményben sokkal izgatóbb így, hogy csak sejteti a lényeget. Hát nem jobban felpiszkálja a fantáziát az a képzelgés, hogy nem ő maga bújik ki a falatnyi csipkékből, hanem nekünk kell lehámozni róla?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.