Elöl is dinnyék, hátul is kerek formák

Van ám itt gömb, kettő is és mekkoráááák!

Ez már valami, amit Lisa Ann tol maga előtt! Na nem mintha a hátsó fertály nem lenne legalább annyira izgalmas, meg végre nem valami csontkollekciót láthatunk, szinte már sok is a jóból!

2012.03.22 19:29ma.hu

Aki volt katona, az jól ismeri a "Jobbra nézz, csodálkozz!" parancsot, meg azt is, hogy erre azt "illik" rávágni: Hűha, ez már döfi!

Ki tudja, Lisa Ann láttán miért épp ez jutott az eszembe, talán mert ez a látvány tényleg döfi, pontosabban aki csak meglátja őt, döfné.

Még akkor is, ha - lássuk be - nem ő a világ legkarcsúbb és legkönnyebb modellje, de van az a nő, akit nézni jó és van az, akivel jó az ágyba bújni. Rajta legalább van mit fogni, de még mennyire: elöl is gömbölyű, hátul is bele lehet kapaszkodni, gyönyör a köbön!

Azon egyelőre még dolgoznak technikusaink, hogy ne csak két dimenzióban élvezhessék Olvasóink ezt a csodás nőszemélyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.