Éjjel 11-ig nem tűnt fel nekik a hiányzó kislány

Étteremben felejtették gyermeküket - a híradóból tudták meg

Egy nagy rendezvényre vitte el egy házaspár a kislányát, de haza már nélküle mentek: éjjel 11-kor, a tévéhíradóból értesültek róla, hogy a gyermek még mindig keresi a szüleit.

2012.03.07 13:29ma.hu / MTI

A késő esti híradóban tették közzé egy 3 éves kislány fotóját, aminek a hatására a szülők felfedezték, hogy valóban "megfeledkeztek" gyermekükről. Az eset egy amerikai városban, Bel Airben történt, ahol egy étteremben gyerekzsúrt tartottak. A szülők bevallásuk szerint azért nem keresték lányukat, mert úgy tudták, egyik rokonuk vitte őt haza, ám a gyermek este 8 körül panaszkodni kezdett a pincéreknek, hogy szomjas.

Mivel a kislány sem lakcímet, sem telefonszámot nem tudott mondani, az étterem személyzete a helyi médiához fordult, így került a híradóba a lányka fotója. Miután a szülők észrevették a felhívást, azonnal elrohantak a gyermekért, akit az időközben bekapcsolódott gyámhatóság embereitől kaptak vissza.

Meglepő módon a felelőtlen szülők ellen nem indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.