Sztárok vallanak Jack bácsiról

Hajdu Steve diplomát szerzett whiskey-ivásból

A legfinomabb amerikai whiskey-ben nem csak az a nagyszerű, hogy Jack bácsi pontos receptje alapján készül, hanem az is, hogy minden cseppjében a csodás Tennessee vidék varázsa érződik. Sipos Tamás, Hajdu Steve és Müller Attila idéztek fel néhány, a legendás italhoz köthető emléket.

Így isznak ők: sztárok és Jack bácsi whiskey-je képgaléria

2012.02.22 13:29RedLemon

Jack Daniel, a márka szülőatyja a kezdetektől fogva azt vallotta, és arra ösztönözte embereit is, hogy merjenek mások lenni, mint az átlag. Ez tette sikeressé őt és általa megálmodott nemes párlatot. Az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tamás, Hajdu Steve és Müller Attila szintén ezt a hitvallást követik, s olykor egy pohár Jackkel tesznek nemesebbé egy-egy pillanatot.

Sipos Tamásnak egyik nagy kedvence az amerikai whiskey, több emléke is kapcsolódik a tennessee-i párlathoz. A humorista egy alkalommal viccelődni próbált egy whiskey kiállításon, ahonnan a tárlatvezető egyszerűen kizavarta.

De szívesebben emlékszik vissza arra, amikor egy tizenkét éves, igazán nemes nedűt kapott ajándékba. "Ezt a kincset egy különleges alkalomra tartogattam. Végül a húszéves jubileumi koncertünk után bontottuk ki. A whiskey legtöbbször a turnébuszban kerül elő a koncertek után, ilyenkor a felfokozott hangulatot egy kis koccintással vezetjük le" – mondta Tomi.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Hajdu Steve diplomás whiskeyfogyasztó. Évekkel ezelőtt színésztársaival részt vett egy külföldi kóstoláson, ahol módszeresen megízlelték a paletta legnemesebb italait. "Aki túlélte ezt a próbát, annak oklevéllel hitelesítették tehetségét" – kezdte viccelődve Steve.

"A Jackről egyébként mindig egy barátom mondása jut eszembe, amely szerint a jó whiskey olyan, mint az anyós temetése: kívülről megkönnyezed, belülről viszont óriási örömöt okoz" – tette hozzá nevetve a művész.

A nemes párlat fogyasztása Müller Attila életében legtöbbször a zenéhez kapcsolódik. Habár nem sokan tudják róla, több mint tizenöt éve szaxofonozik. Zenekarával, évekkel ezelőtt még egy tehetségkutató versenyen is elindultak.

"Akkoriban állandóan whiskey-t ittunk. A koncerteken pedig gyakran megesett, hogy Jack bácsi a kóstoltató hostess lányokkal is összehozott" – számolt be sejtelmesen élményeiről Müller Attila. Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy természetesen a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.