Véget ér egy hagyomány

Díjnyertes kutya sem ehet New York-i étteremben

Véget ér egy hagyomány: az új közegészségügyi rendelkezések miatt a Westminster Kutyaverseny győztes ebe többé nem fogyaszthatja el a tradíció szerint neki járó steaket a híres New York-i Sardi's étteremben.

2012.02.16 23:35MTI

A metropolisz egészségügyi hivatala ugyanis azt tervezi, hogy szigorít szabályain: a háziállatok nem mehetnek étterembe - jelentette a New York Post.

Az idei győztes, a négyéves Malachy, egy pekingi palotapincsi szerdán a színházi negyedben ebédelt: steak helyett a kedvenc menüjét fogyasztotta, csirkét és rizst. Jövőre azonban már nincs pardon, győztes kutya ide vagy oda, étteremben nincs keresnivalója - szögezte le John Kelly, a hivatal szóvivője.

Max Klimavicius, az étterem tulajdonosa elmondta: Malachyt az emeleten, egy külön szobában szolgálták ki, távol a többi vendégtől. Mint hozzátette: sajnálja, hogy vége ennek a régi szokásnak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.