Százezer eurós kincsre lelt az építőmester

Lakást újítottak, aranyat találtak

A konyha csempézése közben különös kincsre lelt az építőmester: a falba rejtve aranyrudakat és -érméket talált. A váratlan lelet értéke százezer euró körül van.

2012.02.14 17:29ma.hu / MTI

Egyszerű lakásfelújításnak indult, ám a konyha csempézése közben az építőmunkás különös felfedezést tett: a konyhában több mint százezer euró értékben aranyrudak és aranyérmék akadtak a kezébe.

Becsületére legyen mondva: a váratlan zsákmányt a 38 éves szaki nem tartotta meg borravaló gyanánt, hanem azonnal szólt a lakástulajdonosnak, ők pedig továbbították a kincset a jogos örökösöknek.

Azt nem tudni, hogy a hannoveri kőműves kapott-e valami jutalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.