Állatszeretete erősebb volt a macskaallergiánál

Veszélyes volt, de túlélte Iszak Eszter a próbatételt

Iszak Eszter, a VIVA Televízió bájos műsorvezetője ahol tud, segít. Legutóbb az árva cicákért kampányolt annak dacára, hogy korábban allergiája miatt még a macskák közelébe sem merészkedett.

2011.12.14 14:29RedLemon

Közel 3 millió macska él gazdátlanul, többségük az utcán kóborol. Ebből egy macskamentő alapítvány egy év alatt körülbelül 500 cirmost helyez el ideiglenes vagy végleges gazdánál. A Sugarbird tervezői - Dukai Regina, Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Zimány Linda és Horváth Éva - már többször bizonyították elkötelezettségüket az állatvédelem mellett, így most is szívesen vettek részt kollekciójukkal az örökbefogadó hétvégén.

Iszak Eszter, a VIVA Televízió bájos műsorvezetője is elkötelezett állatvédő. A közelgő Teleton egyik házigazdája a rendkívüli divatbemutatón a gazdára váró állatokkal együtt lépett kifutóra, akik közül egy kopasz cicát különösen a szívébe zárt.

Fotó: RedLemon

Örülök, hogy egyre több olyan szervezet létezik, amely a macskák örökbeadásával foglalkozik. A kóbor állatok a hajléktalanokhoz hasonlóan nem tudják megvédeni magukat, így nekünk kell tennünk értük. Korábban allergiás voltam a macskaszőrre, ezért sajnos soha nem lehetett saját kis kedvencem.

Az eseményen viszont már semmiféle jele nem mutatkozott ennek, így elgondolkodtam, hogy ha saját lakásba költözöm, én is örökbe fogadok egy kopasz kiscicát
” – mondta nevetve Eszter, akitől Jagasics V. Csonka Hedvig, a márka vezető divattervezője vette át a szót.

Nagyon örültünk a meghívásnak, hiszen szívügyünk minden olyan kezdeményezés, amellyel az állatokon segíthetünk. Ez az esemény jó apropó volt arra, hogy továbbvigyük az egy hónappal ezelőtti gazdátlan és bántalmazott állatok védelmére indított kampányunkat. Szívesen mutattuk be újra a pólókat” - tette hozzá Hedvig, akit a Macskavilág Alapítvány megálmodói invitáltak a rendezvényre.

A divatshow-t hatalmas érdeklődés fogadta, ahol nemcsak a kollekció darabjai arattak nagy sikert, hanem néhány cirmos is szerető gazdára lelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.