Tudta, milyen szörnyű halála lesz

Piranhákkal ölette meg magát egy 18 éves fiatal

Halászatból élt az a 18 éves bolíviai fiatal, aki utolsó útjáról már nem tért vissza: imbolyogva felállt a kenujában és fejest ugrott a piranháktól hemzsegő folyóba. A rendőrség szerint öngyilkos lett.

2011.12.08 17:29ma.hu

Az egyik legrettegettebb ragadozó hal a piranha, noha a közhiedelemmel ellentétben csak ritkán támadnak emberre. Olyankor viszont gyorsak és végtelenül precízek. A viszonylag ritka esetek egyik áldozata lett az a 18 éves bolíviai fiatalember is, aki egy piranháktól hemzsegő szakaszon ugrott kenujából a folyóba.

A fiatalember halászatból élt, így nyilvánvalóan tudta, mi fog történni vele, ha fejest ugrik az éhes halak közé. Az elsődleges vizsgálatok azonban kizárták a véletlen balesetet, így szinte biztosra vehető, hogy pontosan azért vetette bele a vízbe magát, mert meg akart halni.

Oscar Barbosa nyakán és arcán több tucatnyi harapásnyomot találtak a rendőrök, pillanatok alatt elvérzett - mondták a rendőrök. Az ügyben nyomozást folytató Daniel Cayaya rendőrtiszt szerint a fiatal férfinek esélye sem volt a pengeéles fogú rajjal szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.