Pszichológusok vizsgálják a bizarr vetélkedőt

Versenyből feküdt le 100 férfivel egy 14 éves tini

Bizarr verseny zajlik egy zágrábi iskola diákjai között: azt tartják a legbelevalóbbnak, aki adott idő alatt több férfit képes az ágyába cipelni. A legutóbbi "győztes" 100 férfivel egy 14 éves lány lett.

2011.12.05 10:29ma.hu / manna.ro

Még a nyolcadik osztályt se végezte el az a 14 éves zágrábi diáklány, aki versenyre kelt társaival és állítólag meg is nyerte a bizarr fogadást: 30 nap alatt száz férfivel feküdt le. Az esetet a horvát főváros gyermekvédelmi klinikájának igazgatónője, Gordana Buljan Flander pszichológus jelentette be és a vizsgálat során kiderült, hogy nem egyedi a tini története.

A végzős általános iskolások ugyanis fogadásokat kötnek, és minél több szexuális aktust tud valaki teljesíteni, társai annál jobban tisztelik, de egyben igyekeznek azonnal túltenni rajta. A pszichológus elmondta, szakember segítségére volt szükség, hogy a "bajnok" megértse, ezzel a tettével az önbizalma nem fog erősödni, ugyanakkor viselkedése messze áll a követendő normától.

Azt még vizsgálják, hogy pontosan hány további nebulót érint a "verseny".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.