Laár András gyereke Mozartot és KFT-t hallgat

Negyedszerre is tökös örököst kap a KFT különc sztárja

Három nagyobb fia után most negyedszer is átélheti az apaság örömeit Laár András, akinek csak egy szívfájdalma van: hiába álmodozott arról, hogy végre egy kislányt is dédelgethet, újra "kukacos örököst" kap.

Laár András negyedszerre is apa lesz képgaléria

2011.09.23 08:34RedLemon

Már csak pár hét van hátra: októberre várja negyedik gyermeke érkezését Laár András. A KFT együttes frontembere rutinos apának számít, hiszen három nagyobb fia már van, felesége, Katika azonban most először éli át a várandósság örömeit.

A zenész szinte biztosra vette: ez alkalommal lánya lesz, a sors azonban keresztülhúzta álmait és egy újabb fiúval ajándékozza meg a családot. Ők ezt mégsem bánják, közben pedig már most, az anyaméhben elkezdték a kis trónörökös zenei nevelését. A sztár és felesége ugyanis hisznek abban, hogy a magzat mindent hall az anyaméhben, ezért a baba nyugtató Mozartot hallgat. De kapott már egy kis KFT-t is - árulta el Laár.

Hiszünk abban, hogy a gyermek már az anyaméhben mindent hall, ezért próbálunk nyugalmas akusztikai közeget biztosítani neki. Kerüljük a ricsajt és mi sem kiabálunk, szerencse, hogy a kapcsolatunk annyira harmonikus, hogy ezt lehetővé teszi. KFT koncerten is volt már korábban, otthon is hallgatta már az együttes slágereit.

Ha kellően nyugodt körülményeket tudunk számára biztosítani, akkor az addigra két hónapos kisfiú és édesanyja is részt vesznek majd a decemberi nagy Ufóshow koncerten. De a babazenét és Mozartot is nagyon kedveli, olyankor megnyugszik az amúgy nagyon mozgékony csemeténk
” – tette hozzá Laár.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Bár Laár András már három fiút felnevelt, bevallása szerint csak mostanra érzi elég érettnek magát ahhoz, hogy mintaapa lehessen. Ezúttal sokkal figyelmesebben tekint várandós feleségére és születendő gyermekére, mint eddig - árulta el. Ebben nagy segítségére van az is, hogy a korábbiakhoz képest napjainkra sokkal fejlettebb az ultrahang-technika is, ami lehetővé teszi a kicsi fejlődésének részletes megfigyelését.

Most szemlélem legelmélyültebben az áldott állapotban való időzést. Mikor kiderült, hogy Katika várandós, a magzat mindössze 19 milliméteres, babszem nagyságú embrió volt, végtagok nélkül, de már akkor is dobogott a szíve. Amikor másodszorra mentünk az ultrahangra, a 4,5 centiméteres gyermekem szopizta az 1 milliméteres ujjacskáját! Ez egy döbbenetes csoda! Ezúton üzenem a nőknek, hogy amire ők képesek, az csoda, amit a férfiak sosem fognak tudni utánuk csinálni” – mesélte a boldog édesapa.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.