Hasonmások és új arcok az X-Faktorban

Wolf Kati: Nemcsak a húszéveseké a világ!

Szombaton elrajtolt a 2011-es X-Faktor, ami a tavalyi versenyhez hasonlóan hozott számos kínos percet, de azért a mentoroknak és a nézőknek sok felemelő pillanatban is része volt.

2011.09.06 10:49ma.hu

Hosszas előkészületek és titkolózások után szombaton végre megpillanthattuk a jövő legújabb tehetségeit - no meg mellettük igen szép számmal akadtak olyanok is, akik finoman szólva nem annyira férnek bele a "tehetség" kategóriájába.

Ám nemcsak a nézők várták izgatottan az új énekespalántákat: ugyanennyire, vagy talán egy kicsit még jobban is izgultak a tavalyi verseny döntősei, hisz köztük igazi családi kapocs alakult ki, és az egy pótanya, meg a három pótapa most új "gyerekeket" kap. Arról nem is beszélve, hogy ezek az új gyerekek végső soron a tavalyi sztárok babérjaira törnek.

Wolf Kati, aki ugyan nem jutott el a dobogóig, mégis jelen pillanatban ő mondhatja el, hogy a legmesszebbre jutott, szintén nagy kíváncsisággal nézte a felhozatalt, első benyomásait pedig az RTL Klub kamerája is megörökítette. Emlékezetes momentuma volt például a szombati adásnak az az anyuka, aki férje és lánya biztatására jelentkezett a műsorba és úgy gondolta: méltóképp képviselheti a tinikorból kinőtt korosztályt az ugyancsak anyaként helytálló Wolf Kati sikerszámával.

Persze Nagy Feró félelmei nem igazolódtak be, a hölgy nemhogy nem döntötte le Kati trónját, de még csak meg sem közelítette azt, Geszti Péter pedig mindössze annyit tudott mondani a produkció után: "Keresem a szót, keresem a hangot". Katinak ennek ellenére hízelgett az a tény, hogy épp az ő számát próbálta valaki ugródeszkaként használni.

De nemcsak ő volt példakép a reménykedő versenyzők előtt: az egyik jelentkező nyíltan kijelentette, ő akar 2011 Nikolasa lenni - nem jutott tovább, mint ahogy az a fiú sem, aki Király L. Norbi őrült Cotton Eye Joe-jával próbálta lenyűgözni a mentorokat.

Sőt, Vastag Csaba sem úszta meg, akinek emlékezetes asztalra mászását vetette be a trónkövetelője, de végül a mentorok úgy gondolták, Csaba már van, most új arcokat keresnek.

Wolf Katinak csak az volt a furcsa, hogy az átlagéletkor igen alacsonyan maradt az idei válogatáson, a jelentkezők jelentős része 20 év körül van, a legfiatalabb versenyző épp csak betöltötte a 16 éves korhatárt. "Sok olyan szakma van, amit el lehet kezdeni 35 évesen - annyi idős voltam, amikor jelentkeztem a műsorba -, de a popszakma nem olyan, amire úgy gondol az ember. Az a tizenévesek szakmája, egy popsztár legyen tizenéves, huszonéves, és 30 évesen már kiégett. De szerintem ez egy marhaság!" - nevetett a Reflektorban a sztár.

Márpedig ő tényleg tudja, mi, nézők pedig hamarosan szintén megláthatjuk, terem-e babér húszon túl is: az X-Faktorban szombaton újabb tehetségeket ismerhetünk meg!

Még több hír Wolf Katiról

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.