60 dekás arany nyakkendőt viselt a csecsemő

Jól rázták a rongyot: helikopterrel vitték keresztelni a gyereket

600 grammos színarany nyakkendőt viselt egy alig néhány hónapos kisbaba a keresztelőjén, ahová csak úgy mellesleg nem holmi autóval szállították: mindjárt helikopterrel száll le a templom előtt.

2011.09.05 14:29ma.hu / manna.ro

Igazán nem lehet azt mondani, hogy a pár hónapos Darius Mihai szülei és rokonai nem adnak meg mindent a szemük fényének, na meg a név is kötelez, így aztán a gyermek tényleg a világ leggazdagabb emberének érezheti magát - már amennyit ő ebből az egész felhajtásból érzékel. De hogy később, mondjuk a fényképek nézegetésekor ne kelljen szégyenkezni, a rongyrázást nem lehet elég korán kezdeni.

Így történhetett meg, hogy a kis Darius nyakába egy szép nyári reggelen egy 600 grammos színarany nyakkendő került, majd az ünneplőbe öltöztetett csecsemővel együtt a család beszállt egy helikopterbe és azzal érkeztek meg a templom elé, hogy annak rendje-módja szerint keresztvíz alá tarthassák az ártatlan csöppséget.

Volt is nagy gyülekezés az Isten háza előtt, mert ilyet nem sokszor látott a romániai település, de a meghívott rokonok is igencsak kitettek magukért: ők összesen kétezer csengő aranypénzt ajándékoztak Darius Mihainak.

Arany élete van a babának, de komolyan!

Fotó: manna.ro


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.