Csempészt fogtak a reptéri vámosok

Összehordott a nadrágjába kígyót-békát: teknősbékát

Olyat már hallottunk, hogy valakinek hangyák voltak a gatyájában, bár kérdés, milyen értelemben használjuk. Az is tény, hogy egyesek kígyónak becézik a családi ékszert. De hogy valaki hetet hordjon magánál?!

2011.08.31 17:29ma.hu

Különös csempészt füleltek le a Miami Nemzetközi Repülőtéren a hatóságok, de meglepő módon nem a nadrágján látható furcsa kitüremkedések keltették fel a vámosok gyanúját. Pedig bizonyára fura látványt nyújtott a férfi, aki összesen hét kígyót és három teknőst próbált a nadrágszárába rejtve feljuttatni a repülőre.

A hüllők műanyag zsákokba rejtve várták az utazást, már amennyire várták, mindenesetre meglehetősen nyugodtan viselték a testmeleget és a folyamatos mozgást. Épp ezért a repülőtéri ellenőrző személyzetnek csak akkor tűnt fel, hogy valami nincs rendben, amikor a férfi keresztülsétált a testszkenneren.

Az egzotikus állatok így nem jutottak Brazíliába, de a férfi sem: őt az állatkereskedelmi törvények megsértése miatt letartóztatták.

A hatóságok további részletet nem árultak el a csempészéssel kapcsolatban: sem a férfiről nem lehet további részleteket tudni, sem arról, mi célból próbálta a hüllőket feljuttatni a gépre.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.