Nem akar 300 év múlva újraéledni a rocker

Nagy Feró: Engem csak ne fagyasszanak le!

Nagy Ferónak esze ágában sincs követni az X-Factor atyjának ötletét, aki néhány nappal azzal a különös bejelentéssel borzolta fel a kedélyeket, hogy hibernáltatná magát halála után, hátha egyszer újraéleszthetik.

2011.08.24 16:29ma.hu

Jócskán felborzolta a minap a kedélyeket Simon Cowell kijelentése, miszerint az X-Factor kitalálója és jogtulajdonosa elhatározta, halála után lefagyasztatja magát, hogy ha néhány száz év múlva az orvostudomány odáig jut, akkor majd feléleszteti magát jól, és ott fog élni az ük-ük-ükunokáival.

"Tanítómesteremnek elment az esze" (Fotó: nagyfero.hu)

A multimillióiból könnyedén meg is teheti, a különleges eljárás nagyjából 38 millió forintnak megfelelő összegbe kerül, ami Cowellnek meg se kottyan. Döntését egyébként azzal indokolta, hogy ha ez az egész mégsem működne, akkor tulajdonképp semmit nem veszített, ha viszont mégis kitalálnak valamit a jövő tudósai, akkor az milyen cool dolog lesz.

A magyar X-Faktor bíráihoz is eljutott a hír, többek közt Nagy Feróhoz, akinek szokás szerint markáns véleménye van a dologról. Az Új Ásznak elmondta, bolond lenne lefagyasztatni magát, no nem elsősorban a borsos ár akadályozza meg ebben, hanem eleve elvetélt ötletnek tartja, hogy évszázadok múlva egyszercsak egy teljesen ismeretlen világban találja magát.

"Nagy tisztelettel mondanám, hogy tanítómesteremnek elment az esze" - fogalmazott a tehetségkutató mentorainak "korelnöke". Nem beszélve arról, hogy talán a távoli jövőben "a kékek üldözni fogják a zöldeket, és amilyen az én formám, tuti, hogy zöld lennék" - elmélkedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.