Meglepetésre készült, mégis ő lepődött meg

Takács Nikolas meglepődött: "Ez nagy felelőtlenség!"

Szülővárosában lépett fel az X-Faktor sztárja, aminek nemcsak rajongói örülhettek, a koncert igazából születésnapi ajándék volt édesapjának. A nagy meglepetés mégis Nikolast érte.

2011.08.17 07:47ma.hu

Épp édesapja 43. születésnapjára sikerült összehozni Takács Nikolas galántai koncertjét, ami így több volt, mint egyszerű fellépés. A sztárnak köszönhetően ráadásul a szlovákiai városban is felpezsdült egy éjszakára az élet: hatezer ember jelent meg a koncerten, az énekes szerint 1972 óta nem volt ekkora tömeg egyszerre egy helyen a városban - így valódi történelmet írt a megjelenésével.

A hazaérkezésre persze egy teljes hónapot kellett az X-Faktor sztárjának és családjának is várnia, mostanában Nikolast annyi helyre hívják, hogy ritkán jut el szülővárosába. Épp ezért a koncertet nem a próba és a ráhangolódás előzte meg, hanem egy kellemes családi ebéd.

Nikolas a fellépés előtt (Fotó: RTL Klub/Fókusz)


Bár Nikolas úgy gondolta, a nagy meglepetés este következik, amikor ő színpadra áll és édesapja szája fog tátva maradni fia fellépése láttán, mégis az igazi döbbenet őt érte az ebéd közben. Öccse, Jeremy ugyanis olyan hírt közölt vele, amire egy darabig még nem gondolt volna a sztár: néhány hónap múlva nagybácsi lesz.

Az örömbe azonban jó adag üröm is vegyült. "Az öcsém 20 éves, a leendő felesége pedig 18, úgyhogy nagyon nagy merészség és nagyon felelőtlen döntés, de én támogatni fogom őket mindenben, amiben csak tudom" - árulta el a Fókusz kamerája előtt.

Ilyen lelkiállapotban bizony nem lehetett könnyű színpadra lépni, de Nikolas profizmusát dicséri, hogy a közönség semmit nem vett észre a lelkében dúló háborúból. A koncerten tanárai, osztálytársai is megjelentek a közönség soraiban, és természetesen jelen voltak a legközelebbi barátok is.

Nem maradhatott el a polgármester sem, aki néhány éve még szolfézsra oktatta Nikolast. Ő most találkozott először a tehetségkutató óta a fiúval, és csak annyit mondott: "Így sikerült, ahogy sikerült, nekünk akkor is te vagy a győztes!"

Még több hír Takács Nikolasról

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.