Különleges születésnap afrikai beütéssel

Laár András: Egy négercsók-(tortá)ért mindenem odaadom!!

Igazán különleges ajándékkal lepték meg a KFT frontemberét 56. születésnapja alkalmából: kedvenc csemegéjéből, a négercsókból raktak össze neki egy egész tortáravaló kupacot.

Laár András tényleg imádja a négercsókot! képgaléria

2011.08.11 16:29ma.hu / RedLemon

Nem véletlenül került bele a KFT Afrika című számába a négercsók: nemcsak a szójáték ösztönözte a zenekar frontemberét, hanem az édesszáj is: amióta csak megkóstolta ezt a finom csemegét, azóta valóban mindenét odaadná érte. Így hát amikor Laár András 56. születésnapja közelgett, zenésztársai, Bornai Tibor és II. Lengyelfi Miklós úgy döntöttek, ideje egy valóban különleges meglepetéssel kedveskedni az ünnepeltnek, és fejenként 56-56 négercsókot halmoztak egymás tetejére.

"Honnan kezdjem?" (Fotó: RedLemon - A galériához KATT a képre!)


Szerencsére nem kellett bebizonyítani, mi mindenét adná oda egyetlen négercsókért a zenész, mert nemcsak neki jutott kedvenc csemegéjéből, hanem a jelenlévő vendégeknek is, akik Laár kedvenc zuglói éttermébe meghívást kaptak.

Az ünnepelt egymás után puszilta be a csókokat, közben megpróbált visszaemlékezni az elsőre, de csak annyit sikerült felidéznie, hogy rabul ejtette őt a különleges, csokival bevont habos ostya, és a 80-as évek óta a kedvencei közé tartozik.

A köszöntés tehát nagyszerűen sikerült, de sem Laárnak, sem a KFT többi tagjának nem volt sok ideje elégedetten hátradőlni: a most igazoltan hiányzó Márton András dobossal együtt már gőzerővel készülnek a december 28-i óriási jubileumi koncertre Ufóshow címmel, amelyen ígéretük szerint nemcsak a már jól ismert dalok gondoskodnak a szórakozásról, de a látványra sem panaszkodhatnak majd a rajongók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.