Santorini a földi Paradicsom a KFT énekesének

Galéria - Laár András: Afrika helyett Görögország

Évtizedekkel ezelőtt ha melegebb éghajlatra kívánkozott Laár András, szóba se jöhetett más, mint Afrika, de most kiderült: a jó öreg Európában találta meg az igazi földi Paradicsomot.

2011.07.25 16:29RedLemon

Fekete homok, színes kövek, vulkán, tenger, napfény. Ez Santorini, a különleges kis görög sziget, ami a legenda szerint egykor Atlantisz volt. Ezen a mesebeli szigeten pihen évek óta Laár András, a KFT együttes frontembere. Idén sem volt ez másképp, feleségével újra visszatértek kedvenc nyaralóhelyükre.

Nem véletlenül szerettek bele a szigetbe: a különleges fekete partok, a kellemes hőmérséklet és az ízletes ételek évről évre visszacsábítják az énekest és párját az aprócska görög szigetre.

Fotó: RedLemon

A legenda szerint ez a hely volt egykoron Atlantisz. A vulkáni sziget felrobbant, csak egy része maradt a tengerszint felett. A mai napig tapasztalható itt vulkáni tevékenység, tavaly egy kiránduláson meg is néztük a feleségemmel a krátert.

Idén inkább csak pihentünk a parton, ami szintén nagyon érdekes, fekete homokkal és színes, zöld, sárga, piros kavicsokkal tarkított.
" - mesélte a vegetárius énekes, aki gasztronómiai téren is tökéletesen érezte magát a szigeten.

A parti sétányon, tavernák sorakoznak különböző stílusban. Nekünk a kedvencünk a Saliveros étterem. Kis családi vállalkozás, a szülők és a gyerekek együtt dolgoznak benne. Nagy választékuk van vegetárius ételekből, ami nekünk nagyon kedvező volt.”

Laárék tökéletesen kipihenten érkeztek vissza a Magyarországra, szükségük is volt a feltöltődésre a nagyszabású decemberi Ufóshow koncert előtt. De az énekes biztos benne, hogy a nagy felhajtás után jövőre is meglátogatják majd a szigetet.

Úgy gondolom, az ősidőkben valami hasonló helyre születhetett az ember. Természet, tengerpart, napfény. Nem véletlen, ha bárki egy ilyen helyre érkezik, rögtön jól érzi magát, különleges programok nélkül is.

Fotó: RedLemon


Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.