A strandon az is jó, hogy minden szép kerek...

Szexi képek: Egy csokorban a legszebb popók!

Az a legjobb a nyárban, hogy nyitva vannak a strandok, és szégyenkezés nélkül vonulnak fel a legformásabb popsik tulajdonosai. Mi meg kedvünkre gyönyörködünk bennük, miközben senki nem szólja meg!

Micsoda popók egy rakáson! képgaléria

2011.07.21 19:29ma.hu

Bár az utóbbi napokban épp nem nevezhető strandidőnek az ország nagyobbik részén az időjárás, de ettől az aprócska szépséghibától most tekintsünk el.

Különben is, mi melegíthetné fel jobban a szívünket, mint néhány bikinis kép, válogatottan formás popsikkal? Az sem baj, ha egyik-másik nem a strandon készült, a lényeg úgysem a környezeten és az alsónemű ruházati besorolásán van, hanem a beltartalmon.

Azokat meg nem érheti kifogás, vagy ha mégis úgy érzik egyik-másik popó láttán, hogy nem tökéletes, gondoljanak arra: nem szeretheti mindenki ugyanazt!

Fotó: Funtasticus (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.