Kritikusan fogadták a mentorok a Gringó Sztárt

Nagy Feró: "Hogy Geszti énekel, azt kikérem magamnak!"

Geszti Péter a legújabb együttesével hosszú várakozás után végre színpadra állt. A Gringó Sztárra persze nemcsak a közönség volt kíváncsi, a mentortársak is kritikus szemmel figyelték.

2011.07.19 13:29ma.hu

Igen kritikusan figyelték mentortársuk ténykedését az X-Faktor szigorú ítészei, Nagy Feró például úgy dicsérte meg Geszti Pétert és a Gringo Sztár első koncertteljesítményét, hogy ha egy kicsit nem figyelünk oda, majdnem bántónak tűnik. Pedig a közönség egyértelműen pozitívan fogadta a bandát, a rádiók pedig már hónapok óta nagy sikerrel játsszák az első, Télen-nyáron nyár című slágert.

A csapat a Csillag születik döntőjében debütált élő fellépésen, előtte Geszti sem titkolta, mennyire izgul, hisz hiába voltak jók a hallgatói visszajelzések, több millió ember előtt élő adásban fellépni mégiscsak nagy felelősség. Most pedig végre útnak indult az első turné is, amelynek a nyitóállomása Siófok volt.

"Jólesik újra a színpadon lenni, mert ez egy olyan adrenalinbomba, amire szüksége van az embernek, és igazából ez fiatalon is tartja az embert" - árulta el a szöveggyáros a Fókusznak. A csapatbeli szerepe most is leginkább a rappelés, míg az ének Gereben Zitára és Sapszon Orsira várt. Nem véletlen, hogy Nagy Feró a koncertre várva színlelt felháborodással jelentette ki: "Azért azt, hogy énekel, kikérem magamnak!"

A Gringo Sztár a Csillag születik döntőjében (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)


"Ráadásul meghallgattam azt az új lemezét, amit most bemutat... Figyelj ide, ez a lemez... Hát ez mindent ver! És akkor mi lesz az én lemezemmel?!" - csomagolta be az elismerést egy kritikának tűnő kijelentésbe. "Nekiáll és zenekart csinál? Hát én játszhatnék itt most! És akkor még bevettem az X-Faktorba is?!" - tette hozzá kajánul vigyorogva.

A több éves kihagyás után újra színpadra lépő Geszti persze nemcsak az új dalokat, de a Rapülők legnagyobb slágereit is előadta a közönség legnagyobb örömére, utóbbiakban mentoráltjai, Janicsák Veca és Shodeinde Dorka is a segítségére voltak. "Mi már idomított jószágok vagyunk, úgyhogy kicsit könnyebb dolga volt velünk, mint annak idején" - árulta el a közös munka titkait Veca, Dorka pedig kiegészítette azzal, hogy már nem újoncként kezelte őket, hanem egyenrangú partnerként állnak színpadra.

Persze a többi X-faktoros is látni akarta az új együttes első igazi fellépését, Malek Miklós hibátlannak értékelte a teljesítményt, tetszett neki, ahogy a népies elemeket ötvözte a rapzenével és a popzenével, Ördög Nóri és Nánási Pál ugyancsak a Rapülőkön és a Jazz+Azon nőttek fel, így Geszti most sem okozhat csalódást nekik. Andy Vajna sem fukarkodott az elismerő szavakkal, bár ő csak annyit kérdezett: "Hihetetlen, ennyi tehetség hogy férhet egy ilyen kis emberbe?"

Még több hír Geszti Péterről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.