Hiába az engedély: bíróságon köt ki a nő

Anyja megengedte, terhes lett a 12 éves lány

Szófogadó gyermek volt a 12 éves lány, még akkor is engedélyt kért, amikor 19 éves szerelmével ágyba akart bújni. A liberális anyuka most barátkozhat a gondolattal, hogy hamarosan nagymama lesz.

2011.07.01 11:29ma.hu / manna.ro

A 12 éves, épphogy kamaszodó lányt édesanyja semmiben nem akarta gátolni, főleg nem az önkifejezésben, így aztán nem szólt egy szót se, amikor gyermeke szerelmes lett, sőt, az ellen sem volt kifogása, hogy a szinte még gyereknek egy 19 éves felnőtt ifjú udvarol. Néhány hónapja pedig igent mondott arra a kérdésre, amihez nemcsak ritkán szoktak engedélyt kérni, de ha mégis elhangozna, az a legtöbb lányos szülő rémálma.

A kislány ugyanis közölte anyjával, szerelmük olyan magasságokba emelkedett, hogy idejét látják az ágybabújásnak. Az anya valószínűleg sejthette, hogy a dolog akkor is megtörténik, ha tiltja, ezért inkább jóváhagyta, gondolván, így kevesebb a kockázat, a fiatalok majd felelősségteljesen fognak szexelni, ha nem tilosban járnak.

Csakhogy a felelősségbe valahol hiba csúszott, néhány napja a lány rosszullétre kezdett panaszkodni. Nosza, irány a háziorvos, ahol döbbenetes eredménnyel zárult a vizsgálat: az egyébként jómódban élő román kislány bizony babát vár, sőt, terhességének már az 5. hónapjában jár.

Az orvos hivatalból azonnal értesítette a rendőrséget és a gyermekvédelmet is, akiknek a leendő nagymama bőszen bizonygatta, hogy ő adott engedélyt az ifjak szerelmi légyottjához, és ha már így alakult, ezentúl a házban az egyik szobát megkapják, ott a születendő gyermek is jól el fog férni.

A liberális nevelési elvek azonban vajmi keveset nyomtak a latban, a törvény szava szent, így valószínűleg nemcsak a 19 éves kispapának kell bíróság elé állnia kiskorú megrontásáért, de az anyának is felelnie kell a bűnrészességért.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.