Baleset

Újabb veszélyes anyagokat szállító tehervonat siklott ki az amerikai Arizona államban

Kisiklott egy veszélyes anyagokat szállító tehervonat az amerikai Arizona állam Mohave megyéjében lévő Topock város közelében, amelyet szélvihar és áradás is fenyeget.

2023.03.16 08:41ma.hu

A jelentések szerint veszélyes anyagokat szállító vonat siklott ki az arizonai Mohave megyében; a vizsgálat jelenleg is folyamatban van. A baleset a Mohave megyei seriff hivatalának tisztviselői szerint Topock város közelében történt.

A jelentések szerint veszélyes anyagokat szállított, a 40-es autópálya 9-es mérföldkövének közelében siklott ki.

Egyelőre nem érkezett jelentés szivárgásról. A BNSF-et, valamint a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hivatalt értesítették, és vizsgálják az esetet.

Pláne azok után, hogy a közelmúltban számos hasonló vasúti baleset történt.

Mindeközben közeleg egy tornádó

Áradásra is számítanak

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.