Világvége

Megégett kenguru kért segítséget - egy fiatal fiú hűtötte le és itatta meg

Szívszorító képek arról, hogy az állatok pont az emberiségtől várnak segítséget.

2020.01.05 12:57ma.hu

Megható fotókat tett közzé az ausztrál Daily Mail. A felvételeken jól látható, amint egy kenguru éppen segítséget kér a pusztító ausztrál tüzeknél. Az erszényes állat komoly égési sérüléseket szenvedett, teste szinte izzott, mielőtt a tinédzser megitatta és lelocsolta volna.

Rengeteg állat pusztult el a természeti katasztrófában, egy halálra égett kengurut egy kerítésen fennakadva találtak meg. A jelenleg is lángoló területek jelentős része nincs ellenőrzés alatt, az állatok menekülnek, az embereket hadihajókon menekítik. Félmilliárd állat elpusztult, aki még él, az éhezik és szomjazik, valamint égési sérülésektől szenved. Nem csoda, hiszen 2019 volt a legmelegebb év Ausztráliában a feljegyzések kezdete óta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.