Világvége

Greta Thunberg időutazó és eljött, hogy megmentse az emberiséget

Találtak egy régi fotót, amelyen egy olyan kislány látható, mint a 16 éves svéd klímaaktivista - és elkezdtek világra jönni az összeesküvés-elméletek.

2019.11.20 14:10ma.hu

Találtak egy 1898-ból származó fotót egy olyan lányról, aki nagyjából úgy néz ki, mint Greta Thunberg, az összeesküvés-elméletgyártók szerint a 16 éves svéd lány időutazó, aki most azért jött, hogy megmentse a világot.

A 121 évvel ezelőtti képet a Washington Egyetem archívumában találták meg. A felvételen három gyerek mer vizet egy kútból a kanadai Yukon térségben. A közösségi oldalak hamar felkapták a felvételt, állítva, hogy az egyik lány bizony az a Greta Thunberg, aki ma komoly kampányt folytat a klímaváltozás miatt.

Mondjuk, ha igazuk is van, akkor nem a jövőből kellett volna érkeznie, hogy megmentsen minket, nem pedig a múltból?


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.