Világvége

Éheznek az orosz Távol-Keleten élő barnamedvék - videó

Cudar a medveélet Kamcsatkán.

2019.08.16 11:23ma.hu
hirdetés

Éheznek az orosz Távol-Keleten élő barnamedvék, mivel alig van hal a vadászterületüknek számító folyókban. Márpedig ez végzetes lehet a téli álomra készülő állatoknak. Természetvédők aggódnak, attól félnek, hogy a sovány medvék elpusztulnak, a bocsaikkal együtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.