Szökőár

Több száz halott a cunami után - videók

Hatalmas pusztítást okozott a szökőár az indonéziai Jáva és Szumátra szigetek közti Szunda szoros térségében: letarolt többszáz házat, elsodort mindent, ami az útjába került. A helyieket váratlanul érte: nem volt cunamiriadó.

2018.12.24 09:01ma.hu

Több mint 220-an meghaltak, csaknem ezren megsérültek, miután szökőár pusztított az indonéziai Szunda szorosnál. A helyieket váratlanul érte a természeti katasztrófa, nem volt cunamiriadó. Szakértők szerint a szorosnál lévő vulkán kitörése és az utána keletkező földcsuszamlás válthatta ki. Megrázó felvételek!

Éppen befejezte egyik számát a Seventeen nevű helyi rockbanda amikor elsodorta a szökőár a színpadot rajta a zenekarral és magával ragadt többtucatnyi embert. Hiába próbáltak menekülni, szinte mindenkit elsodort a hatalmas hullám. A zenekar rokonai, basszusgitárosa és menedzsere is odaveszett.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.