Luxusbunkerek világvégére

Mutatjuk, hova bújnak a milliárdosok a világvége elől - videó

Luxusbunkerekben fogják kibekkelni a világvégét, akik megtehetik.

2018.11.19 13:21ma.hu

Ha beköszönt az apokalipszis, minden bizonnyal egy maréknyi ember és a közeli hozzátartozóik fogják túlélni. A gazdagok szuper bunkerekben fogják kivárni a világ végének is a végét, a What’s Inside (Mi van odabent?) nevű Youtube-csatorna pedig bekukkantott egy ilyen világvége-bunkerbe, amit a Player.hu szúrt ki.

Ez a Kansas államban található, pontos helyét szándékosan nem fedték fel. Az 1960-asévekben épült, minden bizonnyal a kubai rakétaválság okán. 12 lakóegység van benne, az áruk 1,5 és 3 millió dollár között mozog. Beköltözne?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.