Száguld

Veszített erejéből, de még így is életveszélyes a Florence hurrikán

Óránként 175 kilométeres szélviharokat, valamint várhatóan dagályt és heves esőzéseket hoz magával.

2018.09.13 07:47MTI

Jelentősen veszített erejéből az Egyesült Államok keleti partjaihoz közelítő Florence hurrikán, 2-es erősségűre enyhült az ötös skálán - jelentette szerdán a floridai székhelyű amerikai hurrikánközpont (NHC).

Az NHC mindazonáltal figyelmeztetett, hogy a hurrikán így is életveszélyes, óránként 175 kilométeres szélviharokat, valamint várhatóan dagályt és heves esőzéseket hoz magával.

A meteorológiai központ jelentésének idején a hurrikán 520 kilométerre volt Dél-Karolinától. A vihar észak-nyugati irányba halad, óránként 28 kilométeres sebességgel.

A Florence hurrikán csütörtökön éri elé Észak- és Dél-Karolina partjait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.