Tűzhányó

Vörössé vált a Nap a hawaii vulkántól

Több mint két hónapja zajlik a vulkánkitörés.

2018.07.09 22:08ma.hu
hirdetés

Ailāʻau, a hawaii erdőfaló isten pusztítja az egykor zöldellő térséget, a vulkáni szmogban pedig a lemenő Nap is elvörösödik - olvasható a Tűzhányó Blog Facebook-oldal legfrissebb bejegyzésében. "A Vulkánok szigete a legendák és misztikum körében, amiben megfér, sőt nélkülözhetetlen a vulkanológia tudománya, a vulkanológusok szakértelme - ez a hawaii Nagy-sziget, ez a Kilauea vulkáni térség, ahol most már több mint két hónapja zajlik a vulkánkitörés, változtatja át a sziget keleti szegletét a lávaszökőkút és lávaömlés: hegyeket emel, szigetet gyarapít!" - írta Harangi Szabolcs.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.