Tűzhányó

Senkinek nem jutott eszébe arrébb állni a kocsival Hawaii-on - videó

Hogy beírják magukat a közösségi média történetébe, inkább csak levideózták, hogyan válik a láva martalékává egy személyautó.

2018.05.08 07:19ma.hu
hirdetés

Már tíz lávahasadékból ömlik a láva Hawaii Nagy Szigetén. A lávafolyamokat kilövellő Kilauea vulkán helyi idő szerint vasárnap estig mintegy 30 házat pusztított el és csaknem 2000 embert kényszerített otthona elhagyására.

Minden bizonnyal ez az autó egyike lehetett a hátrahagyott értékeknek, ugyanis senki sem állt vele arrébb, inkább végigvideózták, ahogyan a lávafolyam bekebelezi és megsemmisíti.

A gyorsított felvételen jól látni, milyen pusztító erejű a 35 éve folyamatosan aktív tűzhányó. Harminc évvel ezelőtt csaknem egy éven keresztül egy egész várost, Kalapanát borított el a láva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.