Állati

'Idegen' arccal született egy kecske - videó

A felvételt készítő szerint a növényvédő szerek hatása az állatokat is érinti. Kérdés, ez a genetikai mutáció valóban annak az eredménye-e.

2017.12.28 09:08ma.hu

Igen szokatlan felvétel járja körbe a közösségi oldalakat. A képeken és videón látható állat nemrég született, ám fura kinézete miatt nagy kíváncsiságnak örvend. Egyesek szerint maga démon vagy egy UFÓ szállta meg az anyakecskét, mások szerint a gazdára hasonlít, a felvételt készítő úgy véli, a növényvédőszerek túlzott használata miatt korcsosulnak az állatok. Szakértők szerint ilyen genetikai rendellenességet nem tudna okozni vegyszer... vagy mégis?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.