Fenyegetettség

Hova biztonságos mostanában utazni - itt nézze meg!

Térképen a világ legveszélyesebb és legbiztonságosabb országai.

2017.11.17 12:52ma.hu

Az International SOS és a Control Risks által készített interaktív térképen könnyen felmérhető a kockázat, mely országokba érdemes utazni vagy sem.

Az alábbi képre kattintva megnyíló térképen látszik, hogy melyek a legbiztonságosabb, és melyek a legveszélyesebb országok:

Jól látható, hogy négy észak-európai ország - Izland, Norvégia, Finnország és Dánia -, valamint Svájc számít kiváló célpontnak, míg az Afrikában található országok legtöbbjét érdemes elkerülni.

A két szervezet megvizsgálta a világ országait az egészségügyi kockázatok és a közutak biztonsága alapján is. Ezeket a medical és a road safety füleken találni a megnyitott térképen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.