Földmozgás

Képek a dél-koreai földrengésről

A Richter-skála szerinti 5,4-es erősségű földrengés rázta meg Dél-Korea dél-keleti partvidékét helyi idő szerint szerda délután. A károkról sokáig nem érkeztek jelentések, de jól látni a felvételeken.

2017.11.16 11:31ma.hu
hirdetés

A rengéseket pedig állítólag 300 kilométerre odébb, Szöulban is lehetett érezni. 2016 szeptembere óta ez volt a legerősebb földrengés Dél-Koreában. Akkor Kjongdzsu városát 5,8-as erősségű földmozgás rázta meg. Dél-Koreában nem vészes a szeizmikus aktivitás, még akkor sem, ha északi szomszédja robbantgat, ellentétben a szomszédos Japánnal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.