Videó

Lefilmezte a kamera, ahogy elnyeli a láva

Döbbenetes felvétel a hawaii Kilauea vulkán egyik hasadékából.

2017.11.14 12:47ma.hu

A minikamera, míg el nem olvadt, Erik Storm tulajdona volt. A férfi a szigeten lakik túrákat vezet az aktív tűzhányók környékére. Egyik ilyen alkalommal lerakta a kamerát a Kilauea vulkán egyik hasadékába, majd különféle történetekkel kezte szórakoztatni közönségét. Annyira belemerült a sztorizásba, hogy mire feleszmélt, már késő volt.

Kütyüjét már meg nem menthette, azt teljesen belepte a láva, ami 700-1200 fok közötti hőmérsékletet szokott elérni. A kamerát , vagyis ami megmaradt belőle végül egy geológus szabadította ki kalapáccsal a lassan megszilárduló közetből.

Az SD-kártya csodával határos módon megúszta, így mi is megcsodálhatjuk az alábbi felvételt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.