Világvége

Katasztrófák tömkelege csapott le ránk

Volt itt minden az utóbbi időszakban, olyan is, ami eddig még sosem.

2017.10.17 04:34ma.hu

Noha a nagyobb ipari katasztrófák sem ritkák az életünkben, az utóbbi időben megszaporodtak a természeti jelenségek is, amelyek között egyre több a szokatlan esemény. Az erdőtüzek már mindennaposak világszerte, akárcsak az olyan szélsőséges időjárási jelenségek, mint a hirtelen nagy mennyiségben lezúduló csapadék, árvizek, földcsuszamlások, vagy épp a kíméletlen szárazság. Egyre több helyen mozdul meg a föld, és egyre nagyobbak a károk, most pedig megtörtént az, amire sosem számítottunk: Európára csapott le egy trópusi vihar. A videó Írországban készült, amikor partot ért Ophelia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.