Elképesztő felvétel

Nézze meg Sophiát, az androidot, aki még Trumpról is tud véleményt mondani

Látott már igazi robotot? Nézze meg, mert olyanokra is tud válaszolni, amire az ember nem!

2017.10.01 15:07ma.hu
hirdetés

Sophia, a humanoid robot abszolút élethű mimikálva rendelkezik, és számos kérdésre igen összetetten tud válaszolni, például, melyik jobb, a bitcoin vagy az Ethereum? (kriptopénz) A válasza szerint a bitcoin számára szimpatikusabb, mert az emberek függetlensége fontos.
Arra a kérdésre, hogy melyik intelligens személyi asszisztens kedveli jobban, a Sirit (Apple) vagy az Alexát (Amazon) azt válaszolta, hogy inkább Google-t használ.
Arra a kérdésre, hogy Putyin vagy Trump, pedig azt reagálta, hogy "Annyi minden van a világban, amiről beszélgethetnénk."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés

Magnum: Kaliber az ügyvitelben

Magyar integrált ügyviteli rendszer forgalmazását kezdte meg több év próbaüzem után a gyártó, a Magnum IT Kft.

hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.